Julgran söker klappar

By on 1 november, 2022
Arkivbild

För fjärde året i rad önskar Kumla kommun nu hjälp med att samla in julklappar till TaGe så att fler barn får en lite mer minnesvärd jul, att fler barn får en julklapp att öppna på julafton.

Först vill Kumla kommun börja med och tacka alla som de senaste åren har varit med och på något sätt bidragit till deras julklappsinsamling till TaGe, det har varit väldigt uppskattat av både barn och föräldrar. Tack!

TaGe önskar att man skänker nya presenter som kan delas ut till barn och ungdomar, 0-18 år, i kommunen.

Det kan handla om allt från bebisleksaker till pussel, spel, dockor, bilar, tv-spel, presentkort, biopresentkort m.m. Man avgör själva vad man vill bidra med för att ge fler barn och ungdomar en bättre jul, men Kumla kommun ber er att skänka nya presenter då många barn aldrig får något nytt.

Lämna din julklapp

När och var?

Den 14-18 och 21-25 november, måndag-torsdag kl. 8.00-17.00 och fredag kl. 8.00-16.00. I Kumla kommuns servicecenter i stadshuset, Torget 1.

Det kommer att finnas en julgran där man själv kan komma och lämna de julklappar man önskar skänka. Kumla kommun skulle uppskatta om presenterna är inslagna när man lämnar in dem.

Om TaGe

I skåpet TaGe lägger man kläder, skor och andra saker som ens barn inte längre behöver. Man kan också ta saker från skåpet som ens barn har användning för. Man behöver inte lämna något för att ta saker. Skåpet TaGe är bra för miljön och plånboken!

Kumla
Örebronyheter

Källa Kumla kommun

You must be logged in to post a comment Login