Junie släpper singeln ”Borde Veta Bättre”

By on 6 februari, 2023

Stjärnskottet Junie släpper nya singeln ”Borde Veta Bättre” tillsammans med Rissne-rapparen Denz.

Låten är den första från Junie i år och kommer att finnas med på hennes debutalbum som väntas släppas våren/sommaren 2023.

”Borde veta bättre handlar om den känslan när man inser att man själv känner mer än den andra personen gör. Man vill inte släppa taget för det känns för bra när man ses.” – Junie

Låten gästas av Denz och han själv berättar hur samarbetet med Junie kom till.

”Jag fick Junies låt skickad till mig och första gången jag lyssnade kände jag viben på en gång. Sen så kom min vers helt naturligt efter det”. – Denz

2014 var året då en ung kille från Rissne skapade ringar på vattnet med debutsingeln ”Jetski”. Denz har sen dess levererat hits ständigt som ”Måste”, ”Ekta”, ”BEEF”, ”Cali” m.m med gäster som Pato Pooh, Z.E, Dree Low, Fricky, Näääk, Jireel och många fler.

I oktober 2022 släppte Denz tillsammans med Youzie den efterlängtade TikTok hiten ”Chit Chat” som låg #4 på Spotifylistan i Sverige.

I våras släppte Junie och Hanna Ferm låten ”Välkommen åter” som blev en stor sommarhit och har idag sålt GULD och legat #1 på radiolistan i Sverige. Under sommaren 2022 gjorde hon debut i Allsång På Skansen och var med på flera turnéstopp under RIX FM Festival.

Bakom Junie står artisten och låtskrivaren Maia Wright som även har en artistkarriär på engelska under sitt eget namn. Under våren 2020 skrev Maia texter på svenska, något hon inte gjort tidigare och en ny kreativ sida öppnades upp. Idén om att skapa ett artistprojekt på svenska föddes och Junie kom till i samband med Norlie & KKV (Komma över dig, Studio It’s Hits) som idag är 2x platina i Sverige.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login