Karsten Torebjer till Örebro

By on 8 oktober, 2021

Äntligen är Örebro Comedy Club tillbaka, man gästas av inga mindre än det danska mediumet: Karsten Torebjer och Kirsty Armstrong.

Karsten Torebjer- Psychic medium slog igenom i SVT Morgonsoffan 2008 och har sedan dess blivit kultförklarad. Han fick sedan en egen serie på SVT Play, sålt Guldskiva och haft fler hyllade och slutsålda liveshower Sverige runt. Nu kommer han även att kunna streamas på Netflix!

Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans, varit med i åtskilliga tv och radio-inslag och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?”

Karsten Torebjer spelas av Patrik Larsson som är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.

Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges standup-scener. Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film.

………………..

Kirsty Armstrong är komikern som uppträtt på de stora scenerna runt om i landet. Norra Brunn, RAW, med flera! Hon driver podd och syntes på TV nyligen som en av programledarna i Big Brother tillsammans med Filip Dikmen.

Hon är ofta på resande fot och har en fantastisk närvaro på scen där hon alltid får med sig publiken.

Kirsty gästar oss för första gången och vi är vi väldigt glada över att hon vill komma till oss! Har ni inte sett henne live- ja, då är det dags!

Fredag 22 Oktober blir det åka av på Kulturhuset i A-Salen då Örebro Comedy Club välkomnar Karsten Torebjer/Patrik Larsson och Kirsty Armstrong.

» Mer information här «

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Örebro Comedy Club

You must be logged in to post a comment Login