Lagerhaus vår och påsksortiment 2023

By on 15 januari, 2023
Bild: Lagerhaus

Nu lämnar man vinter, mörker och grått väder bakom oss sig möter istället vår och sol! Det är hög tid att PÅSKA och Lagerhaus bjuder i år på en färgstark och glad vår- och påskkollektion.

Kollektionen är fylld av färgsprakande produkter för påskfirandet. Detaljer för påskriset, godsaker och presentpåsar för påskpresenten och mängder av fina inredningsdetaljer i vårens tema.

En exploderande färgskala i lila och gult blandas med mer jordnära toner. Det grönskande mönstret BUKETT, tuppen HENRY och kaninen BONNIE står för vårens mönster.

Nyheter att spana är bland annat kak- och bakelseserien GOD och SMASKIG, som presenterar dina bakverk på bästa sätt.

I kollektionen finner du även den nya glas-serien BUBBLES.

Dekorera påskriset med charmiga pappershängen, tylltofsar och vackra glasägg.

Ljus, ljus, ljus! Även om våren är ljusare än vintern, så kan det göra gott med några stämningsfulla ljus i dukningen. Kolla in ljusstaken LILJA, ljuset EASTER BUNNY och de söta miniljusen ÄGG.

Ta in våren genom att fylla mängder av vaser med snitt, grenar och blommor av olika slag.

Tygservetterna FRAMED och servettringarna SMARRIG sätter pricken över i:et på din dukning.

Ge bort en gåva med eggstra allt, eller fyll presentpåsar och presentboxar med chokladägg och ordna äggjakt i trädgården!

….

I mars finner du även den nya servis-serien WEAT i butik, bestående av fem olika delar. Servisen är i keramik, med reaktiv glasyr och oregelbundna kanter, vilket gör varje produkt unik. En beige-brun nyans som standard, och under våren kommer två tillfälliga nyanser (brun och blå) adderas på en skål och mugg.

Mars- och påskkollektion finns i butik i Örebro och online från mitten av mars 2023. Glad påsk!

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Lagerhaus

You must be logged in to post a comment Login