Lars-Börje från Karlskoga vann 1,2 miljoner på Triss i tv

By on 26 maj, 2024
Under lördagsmorgonen gästade Lars-Börje TV4 Nyhetsmorgon.
Bild: Svenska Spel

Småvinster på Trisslotter, ledde fram till en lott med tre Klöver-symboler för pensionären Lars-Börje och hans fru från Karlskoga. Under lördagsmorgonen gästade Lars-Börje TV4 Nyhetsmorgon, där han skrapade fram vinsten på 1,2 miljoner kronor till mer lyx i vardagen.

Det pensionerade paret Lars-Börje och hans fru brukar skrapa några Trisslotter tillsammans regelbundet. Under våren ledde det till småvinster som de löste in mot nya lotter hos Coop Värmland. En av de nya lotterna visade tre Klöver-symboler och en garanterad miljonvinst.

– Vi brukar alltid titta på varandras lotter för att inte missa någon vinst, och när jag tittade på min frus lott var där tre Klöver-symboler, berättar Lars-Börje.

Den lotten gjorde att Lars-Börje fick gästa TV4 Nyhetsmorgon under lördagen, för att skrapa fram den stora vinsten. Med som stöd på resan till Stockholm fanns sonen, medan resten av familjen bestående av fru, barn, barnbarn och barnbarnsbarn var kvar i Karlskoga som hejarklack på distans.

Skrapet i tv resulterade i en vinst på 1,2 miljoner kronor, fördelat på 10 000 kronor i månaden i tio år framöver.

– Denna vinst blir en bonus på pensionen varje månad, nu kan vi köpa det vi vill och inte tänka så mycket, säger Lars-Börje glatt efter skrapet.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin gläds med Lars-Börje, som blir Örebro läns andra Trissvinnare i tv i år.

– Vad roligt att Lars-Börje och hans fru äntligen fick glädjas åt en riktigt stor vinst på Triss. De tar också hem Karlskogas första Trissvinst i tv hittills i år, säger Natalie Wallin.

Nöje | Karlskoga
Örebronyheter

Källa: Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login