Låt mattan stå i centrum i höst

By on 27 maj, 2024
Bild: Rusta

Mjuka mattor sätter stilen i vilket rum som helst, och i höst ser vi dem inte bara på golvet. I augusti fylls Rustas mattavdelning i Örebro med mängder av prisvärda nyheter för hela hemmet.

Rusta har ett av Sveriges bredaste sortiment av mattor, och i augusti flyttar säsongens nyheter in på mattavdelningen. Den naturnära färgskalan fortsätter att inspirera och breddas med toner i brunt och antracit.

Bland nyheterna syns Millan, som tack vare sin tjocka lugg går att lägga ihop och bygga på till större storlek utan att skarven syns. Modellen Paula har mjuk, ljusbeige lugg som nästan påminner om päls. Ett perfekt val för den som vill skapa en ombonad känsla i sovrummet.

Sortimentet från Elsaform växer, med flera nyheter i ull och ullblandning. Som lyxiga Adele i äkta nyzeeländsk ull, med hög och låg lugg i bågformat mönster, eller keliminspirerade Kristina i sobert beige med ljusblå inslag.

Mattor som verkligen tar för sig

För den som vill ha en matta som verkligen tar för sig finns flera färg- och formstarka nyheter, där blockmönstrade Daniella för tankarna till 80-talet.

Mattor bidrar med värme till kalla golv, men varför inte hänga upp dem på väggen? Modellen Fiona med printat ansiktsmotiv spås bli en favorit ovanför soffan i vardagsrummet. Bland nyheterna finns även mattor med motiv som passar perfekt i barnrummet samt snygga och praktiska dörrmattor, flera i återvunnen PET.

Nyheterna landar i varuhuset i Örebro v 31–33.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Rusta

You must be logged in to post a comment Login