Lennie Norman till Örebro på sin turné Gubbvarning live

By on 15 september, 2021

Lennie Norman, legenden och en av landets folkkäraste komiker är tillbaka med en av landet populäraste Stand Up föreställningar ”Gubbvarning live” på turné! Nypremiär blir det i Jönköping den 7 oktober och turnén gästar 11 orter runt om i landet med ett stopp i Örebro Fredag 29 Oktober 2021, firar 100:e föreställningen i Stockholm med final i Gävle den 7 november.

Sjuttiotvåårige Lennie Norman, har ett imponerande CV med sig på scen, trettiotvå år som Stand Up artist och femtiotvå år som artist och i allra högsta grad ”Still going strong” I höst får man sig en rejäl omgång humor i högsta klass!

– Jag får definitivt aldrig nog av det roligaste som finns att bege sig ut på turné med humorn som vapen. I år är det i allra högsta grad ett speciellt år att blicka tillbaka på. Längtan att få möta publiken är större än någonsin och detta kommer att bli med stor glädje runt om i landets salonger, säger Lennie Norman.

”Gubbvarning live” är personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden och drar sig inte för att säga ett sanningens ord! Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Stand Up show av allra högsta klass!

– Showen är ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod, UNT

Lennie Norman; musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och under våren 2017 gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup – Sitdown succé runt om i Sverige. 2018 gav sig Lennie ut på en riksomfattande turné med föreställningen ”Gubbvarning live” och föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70 000 exemplar.

Gubbvarning live 2021 med Lennie Norman kommer till Örebro Fredag 29 Oktober 2021, Hjalmar Bergman teatern.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Werecki

You must be logged in to post a comment Login