Linde energi AB efterlyser kandidater

By on 3 november, 2022
Stefan Jansson fick en av Energiklapparna 2021 - nu efterlyses förslag på energispridande kandidater till årets Energiklappar.
Bild: Linde Energi

Linde energi AB efterlyser kandidater till Energiklappen 2022. I stället för att ge en julklapp till kunder, medarbetare och samarbetspartners instiftade kommunägda Linde energi för tre år sedan Energiklappen vars syfte är att lyfta fram lokala eldsjälar, initiativ och projekt.

Nu är det dags att nominera årets energispridande kandidater.

Sista dagen att nominera sin kandidat är söndag 4 december.

– Linde energi brinner för ett levande Bergslagen och vill uppmärksamma och uppmuntra lokala hjältar. Energiklappen är vårt sätt att sprida lite julstämning och ge tillbaka till de som förtjänar uppmärksamhet och uppmuntran, säger Fredrik Klingvall – kommunikationsansvarig på Linde energi i ett pressmeddelande.

Linde energi eftersträvar hållbarhet, jämställdhet, likabehandling och sunda värderingar. Det får gärna även känneteckna den som tilldelas årets Energiklappen.

– Det ska bli väldigt roligt att för tredje året få möjlighet att dela ut Energiklappen. Pristagarna blir alltid glatt överraskade, men också väldigt stolta över att ha blivit nominerade. Det finns något fint i den medmänsklighet och värme som Energiklappen förmedlar, framhäver Fredrik Klingvall.

Totalt har Linde energi avsatt 25.000 kronor som kan fördelas till en eller flera mottagare. Vem som helst kan nominera någon eller något som förtjänar Energiklappen. Sista dagen att nominera sin kandidat via lindeenergi.se/energiklappen är söndagen den 4 december 2022.

Nöje | Örebro län
Örebronyheter

Källa Linde Energi

You must be logged in to post a comment Login