Linde energi bjuder in till Öppet Hus

By on 19 september, 2022
Linde energi bjuder in till Öppet Hus fredagen den 23 september.
Foto: Linde energi

Linde energi bjuder in till Öppet Hus – med utförsäljning för välgörenhet, fredagen den 23 september slår kommunägda Linde energi upp portarna till sitt kontor på Skrinnargatan i Lindesberg.

Under några timmar på eftermiddagen kan du fynda gamla trohetsbonusar, besöka fjärrvärmeanläggningen, klämma och känna på solpaneler, få svar på dina frågor om energimarknaden och en hel del annat. Dessutom är En får tacka på plats med sin lokalproducerade fårglass.

– Det ska bli fantastiskt kul att möta våra kunder efter två års pandemiuppehåll. Vi räknar med strålande höstväder, så att vi kan öppna upp för besökare på vår innergård. Det kommer finnas mycket roligt att kika på, hälsar Jessica Järlstam, chef Kundservice på Linde energi.

Förutom att visa upp sin breda verksamhet med allt från fjärrvärme och elnät till laddlösningar för elbilar och solceller, kommer Linde energi att anordna utförsäljning av gamla trohetsbonusar. Alla intäkter skänks till välgörande ändamål.

– Varje år ger vi våra elhandelskunder en present. Det har exempelvis varit hamamhanddukar, förkläden och kylväskor. Även om vi delat ut många har vi många liggande på lager. Dessa tänkte vi ”rea” ut och skänka pengarna till ett lokalt, välgörande ändamål, säger Fredrik Klingvall, kommunikationsansvarig på Linde energi.

I Solhagen i Torphyttan samsas solpaneler med betande får. Och just får-temat är något Linde energi spinner vidare på.

– Vi har bjudit in En får tacka, som kommer att finnas på plats med sin lokalproducerade fårglass – direkt från gården i Danshyttan. Det är lite pricken över i:et, avslutar Fredrik Klingvall med ett leende.

Lindesberg
Örebronyheter

Källa Linde Energi

You must be logged in to post a comment Login