Lindesbergs bibliotek stängs för renovering

By on 27 augusti, 2022
Bild: LindeKultur

Fyrtio år efter invigningen är det nu dags att renovera Lindesbergs bibliotek, biblioteket stänger måndagen 5 september och förhoppningen är att öppna igen i december.

Den 16 september kl 15-18 blir det avskedskalas i de tomma lokalerna. 

Det kommer bli nya tak, golv, belysning och färger på väggarna. Vi ser med spänning fram emot att utveckla verksamheten i våra lokaler. Bra att veta är att alla böcker i biblioteket kommer att vara nedpackade under perioden så det kommer inte vara möjligt att låna böcker. Filialerna i Storå, Fellingsbro och Frövi kommer vara öppna enligt ordinarie tider.

”Vi ber alla som har möjlighet att låna så många böcker som möjligt. Ikeakasse, dramaten, resväska, rullator, alla sätt att bära böcker på är uppskattade. Vi vill helst att böckerna gör nytta hemma hos dig, istället för att ligga i flyttlådor under flera månader.”, säger Sara Sporre, kultursekreterare.

Den 16 september mellan kl. 15-18 kommer bibloteket att ha avskedskalas i de tomma lokalerna. Krumelur-bandet rockar loss med barnlåtar kl.16 och resten av tiden blir det spännande överraskningar.

Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login