Lokalt – ÖSK Futsal fick oavgjort i hetsig match

By on 20 november, 2016

Det blev en hetsig tillställning när Falcao Futsal Club gästade Idrottshuset och ÖSK Futsal, mycket heta känslor på planen ledde fram till en fysisk match.

ÖSK Futsal spelade en måstematch mot Falcao Futsal Club i kvällens omgång av Svenska Futsalligan Norra, ÖSK låg inför kvällen omgång på andra plats med 6 poäng bakom Falcao på första plats med 9 poäng.

Matchen blev en fysisk tillställning mellan två riktigt tekniska lag där Falcao var strået vassare, men bortalaget stördes av att tränaren blev utvisas och uppvisad på läktaren i första halvlek.

Målvakten blev detsamma i andra halvlek efter att ha kastat bort bollen för ÖSK, samt ha snackat sig till ett rött kort och läktarplats.

Man vinner inga matcher på läktaren.

Det var bortalaget som skapade det mesta och tog ledningen, men ÖSK stod upp bra och studsade tillbaka gång efter annan.

ÖSK Futsal – Falcao Futsal club 3-3 och Örebro på en fortsatt andra plats efter Falcao i Svenska Futsalligan Norra.