Lokalt – ÖSK Futsal vann mot Täfteå IK

By on 11 december, 2016

ÖSK Futsal tog emot Täfteå IK i Svenska Futsalligan Norra, Örebro mötte ett Täfteå som spelade med mycket energi och speed.

Första halvlek startade med högt tempo från bägge lagen, det var Örebro som visade mest kyla och klass och kunde med fem minuter in i perioden ta en 2-0 ledning. Innan periodsignalen hade ÖSK visat upp att man var det bättre laget och hade gått upp till 5-0.

Andra halvlek blev något av en nagelbitare där Örebro slappnade av och Täfteå kunde ta tag i spelet för att närma sig, med ca fem minuter kvar av matchen hade bortalaget tagit upp till 7-4 och hade vittring.

Det var bortalaget som pressade på i slutminutrarna, bytte in en spelande målvakt men kom inte närmare och ÖSK Futsal kunde hålla tiden ut och vinna matchen med 7-4.

Tack vare vinsten är ÖSK Futsal uppe på en andraplats i Svenska Futsalligan Norra.