Lucas Sunday släpper singeln ”The One”

By on 18 april, 2022

Stjärnskottet Lucas Sunday släpper nya singeln ”The One”!

Låten är skriven av Adam ”Rymdpojken” Englund, Pablo Silva och David Björk, som tidigare skrivit låtar till artister som Viktor Leksell, Molly Sandén och Estraden. 

”The One” handlar om en person som jag trodde var den rätta, allting kändes verkligen helt perfekt. Jag vet inte riktigt vad som hände men mitt liv tog lite nya vändningar och det tog slut mellan oss. Många håller inte med mig, men jag ser det som att jag träffade rätt person fast vid fel tidpunkt.”– Lucas Sunday

Lucas Sunday började posta på plattformen TikTok under våren 2020 och har snabbt byggt upp en stor fan-base på över 50 000 följare.

Redan som 14 åring upptäcktes Lucas av NBL Nation som snabbt såg hans talang och potential. I våras släppte Lucas Sunday sin debutsingel ”Faller” tillsammans med Siméon och började redan då lägga grunden för en lång och framgångsrik resa. Efter det släppte han singeln ”Misstänksam” som låg #35 på Spotify Viral-listan i Sverige.

Uppvuxen i Lerum, strax utanför Göteborg så har Lucas spenderat den större delen av sitt liv med att göra musik och utveckla sitt egna sound. Idag står han med en management-deal med NBL Nation och ett skivkontrakt hos EMI Sweden i ryggen.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login