Lundbergs Fastigheter tre nomineringar på Kundkristallen 2023

By on 20 januari, 2023
Bild: Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter nominerade när fastighetsbranschens bästa hyresvärdar ska utses, hela tre nomineringar till Kundkristallen 2023 tilldelades Lundbergs Fastigheter när samtliga nominerade bolag presenterades av AktivBo på torsdagen.

Lundbergs Fastigheter finns med i topp tre i kategorierna högsta serviceindex (4000-10 999+ lägenheter), högsta profil (4000+ lägenheter) och högsta produktindex (4000+ lägenheter).

Vilka som får ta emot pris i respektive klass tillkännages vid Benchmark Event den 9 februari som arrangeras av AktivBo. Benchmark Event uppmärksammar privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som via en årlig kundundersökning har utsetts till de bästa hyresvärdarna av sina hyresgäster.

För Lundbergs Fastigheter är AktivBo-undersökningen ett viktigt verktyg i arbetet med att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt. Företaget har genom åren skördat stora framgångar och tagit emot flera Kundkristaller i olika kategorier.

– Vi känner oss både stolta och ödmjuka inför de här fina nomineringarna, säger Peter Lundgren, regionchef Väst på Lundbergs Fastigheter. – Vi pratar ofta om att våra kunder är det viktigaste vi har. Att vi fortsätter få så fina betyg från våra hyresgäster är en bekräftelse på att organisationens målmedvetna arbete för att skapa en ännu bättre kundupplevelse gör skillnad.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Lundbergs Fastigheter

You must be logged in to post a comment Login