Malin Christin släpper debut-EPn ”Kär i kärleken”

By on 2 oktober, 2021

I fjol debuterade Malin Christin som artist med låten Salt i såren tillsammans med Myra Granberg. För snart ett år sedan kom debutsingeln Lika barn leka bäst som följdes upp av låtarna – Vem e du och Basic som släpptes våren 2021. Strax därefter gästade hon på William Segerdahls låt Utan mig och Finess låt Andas. Malin var även med och skrev Maltas bidrag Je me casse i årets Eurovision Song Contest.

Nu är det dags för Malin Christin att äntligen släppa sin debut-EP Kär i kärleken som släpps idag. 

EP:n ’Kär i kärleken’ handlar om hur det är att vara kär i illusionen och blunda för verkligheten. Exempelvis drömmen om den där karriären som skulle vara allt annat än Basic. Det där förhållandet där man hoppades på att lika barn inte leker bäst. Eller drömmen om den där personen som man så gärna ville skulle vara den perfekta partnern. Ja, på ett eller annat sätt tror jag att vi alla någon gång lite har varit kära i kärleken… – Malin Christin.

Mer om Malin Christin:

I fjol debuterade Malin Christin som artist med låten Salt i såren tillsammans med artistkollegan Myra Granberg. Malin är däremot långt ifrån en nykomling på musikscenen, hon har hunnit arbeta som låtskrivare med både svenska och internationella artister med fokus både inom Europa, USA och Asien. När hon väl började skriva till sig själv hittade hon sitt uttryck i möteslandet mellan modern svensk pop och alternativ R&B.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login