Många filmer på Lindesbergs Bio under sportlovet

By on 18 februari, 2022
Arkivbild

Bamse, Monsterfamiljen, Spider-Man och Alfons med flera. Kom in i värmen hela familjen och titta på film under sportlovet, hälsar Lindesbergs Bio (Folkets Hus) som visar filmer för hela familjen varje dag under sportlovet.

För biljettpriser – se information för respektive film. Det går inte att förboka biljetter.

…………….

Måndag 21 februari kl 16:00: Bamse och vulkanön

Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsresa. Ålder: Barntillåten. Pris: 90 kr per person. 

…………….

Tisdag 22 februari kl 16:00: Monsterfamiljen

När vänner till familjen Wishbone kidnappas av monsterjägaren Mila Starr måste de komma till undsättning. Det visar sig snart att Mila arbetar på uppdrag av sina stränga föräldrar, som behöver monster till hemliga experiment. Ålder: 7 år. Barntillåten med vuxet sällskap. Pris: 90 kr per person. 

…………….

Tisdag 22 februari kl 18:30: Spider-Man: No way home

För första gången är Spider-Man, vår allas hjälte avmaskerad och har inte längre möjligheten att separera hans normala liv från superhjältelivet. När han frågar sin vän Doctor Strange om hjälp höjs insatserna och Peter tvingas uppleva vad det faktiskt betyder att vara Spider-Man. Ålder: 11 år. 7 år med vuxet sällskap. Pris: 130 kr, 100 kr för studerande. 

…………….

Onsdag 23 februari kl 14:30: Bara knyt, Alfons!

Alfons är 5 år, och han är jättebra på att knyta. Nu behöver inte pappa jämt och ständigt böja sig ner och knyta Alfons ishockeyrör eller skor. Slut med trassel och knutar, eller….? Ålder: Barntillåten. Pris: 50 kr per person.

….

Onsdag 23 februari kl 16:00: Pelle Kanin 2 – På rymmen

Bea, Thomas och kaninerna har skapat en fungerande familj, men hur mycket Pelle än försöker kan han inte bli kvitt sitt rykte som bråkstake. Han ger sig då ut på äventyr utanför trädgårdens trygga mur och hamnar i en värld där hans busiga upptåg faktiskt uppskattas. Ålder: Barntillåten. Pris: 90 kr per person. 

….

Onsdag 23 februari kl 18:30: Uncharted

Uncharted är baserad på det bästsäljande och kritikerrosade tv-spelet med samma namn. I filmen får vi följa unge och gatusmarte Nathan Drake som försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor ”Sully” Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta ”den största skatten som aldrig hittats”, samtidigt som de följer ledtrådar för att hitta Nathans saknade bror. Ålder: 11 år. 7 år med vuxet sällskap. Pris: 120 kr, 100 kr för studerande. 

…………….

Torsdag 24 februari kl 16:00: Viljas äventyr

Pil är en ung föräldralös flicka som bor tillsammans med sina tre tämjda vässlor på gatorna i medeltida staden Roc-en-Brume. En dag, jagad av några vakter, förklär sig Pil som en prinsessa för att undvika dem vilket leder henne in på ett äventyr som kommer påverka hela riket och lära Pil att det finns något ädelt i var och en av oss. Ålder: Barntillåten. Pris: 90 kr per person. 

…………….

Fredag 25 februari kl 16:00: Sing 2

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal. I ett desperat försök att få Mr. Crystals uppmärksamhet försöker Gunter spontant pitcha en vansinnig idé. Ålder: 7 år. Barntillåten med vuxet sällskap. Pris: 90 kr per person. 

….

Fredag 25 februari kl 19:00 Så jävla easy going (Premiär)

18-åriga Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark under högsäsong och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Som inte finns eftersom hennes pappa är gravt deprimerad med en sjuklön som knappt täcker hyran. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar. Och mitt i allt dyker den charmiga och självsäkra Audrey upp, som får Joannas hjärta att fullkomligt explodera. Baserad på en roman av den prisbelönade författaren Jenny Jägerfeld. Ålder: Barntillåten. Pris: 120 kr, 100 kr för studerande.

Kultur | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login