Måns Möller testar skämt i Örebro

By on 23 juni, 2021

Med start Lördag 16 Oktober 2021 ger sig Måns Möller ut på en mini-turné där han  testar skämt , under turnén gör han med ett stopp i Örebro för ett uppträdande på Kulturhuset Lördag 30 Oktober 2021.

”Vänner! Jag saknar er. Saknar känslan av att stå bakom ridån – höra bubblet i teatersalongen. Jag vill höra era skratt igen, och jag behöver själv skratta igen. Och nu – äntligen – skall jag ge mig ut och göra några provföreställningar!

Jag har en hel byrålåda full med skämt jag skrivit under de senaste 2 åren. Vad är kul? Vad är helt värdelöst och vad är jättejättekul? Det är era skratt, burop, och/eller applåder som avgör. Det är det fina med standup comedy – man får direktrespons. Det är live.

Jag kommer berätta lite om mina senaste projekt (till exempel blev jag ju, tillsammans med min kompis Christer Skog, först i världen med att ha åkt 10 Vasalopp i rad) och passar på att visa lite filmsnuttar och bilder med min gamla projektor. Det blir lite allt möjligt, lite skratt, lite feel-good – ja, ni fattar läget!

Som jag längtar – som jag saknar er! Nu kör vi – varmt välkomna!!”

—Måns Möller

Måns Möller kommer till Kulturhuset i Örebro Lördag 30 Oktober 2021, missa inte en av Sveriges garanterat roliga underhållare!

Video | Måns Möller – Testar skämt – Turné hösten 2021

Nöje | Lokalt
Örebronyheter

Källa PR&BEYOND

You must be logged in to post a comment Login