Marcus Berggren på Örebro Konserthus

By on 25 januari, 2023
Bild: Örebro Konserthus

Marcus Berggrens succéföreställning “Åh Harre jävvlar!” gör ett sista ärevarv i vår, kommer till Örebro Konserthus!

Den inleddes på hemmaplan på Västkusten våren 22 och har under hösten dragit land och rike runt för utsålda hus, för att komma till Örebro och Örebro konserthus.

– Men en show är inte klar förrän varenda jävel har sett den, säger Marcus Berggren och därför får den sin final nu under våren i väl valt utvalda städer, för att kunna gå ut med en smäll.

– Planen var absolut inte att göra så här många shower. Några i Göteborg och Kungälv hade räckt för mig, men folk har fortsatt vilja komma och vem är jag att käfta emot marknaden, Säger Marcus Berggren om fortsättningen.

Soloshowen som är hans första, enda, och eventuellt sista är en slags mustig cabaret med blixtsnabb ståuppkomik, sorgliga låtar och en trummaskin från 1988.

Tematiskt tassar den runt uppväxten i Kungälv, att tvingas bli vuxen mot sin vilja och om en manlighet i kris.

Blir föreställning annorlunda i vår?

– Varje show blir ju unik vare sig man vill det eller inte, framförallt blir det bättre och bättre hela tiden. Det är som att knulla, man behöver öva några gånger.

Marcus Berggrens succéföreställning “Åh Harre jävvlar!” gör ett sista ärevarv i vår, Marcus kommer till Örebro Konserthus fredag 27 januari!

» Mer information här «

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Örebro Konserthus

You must be logged in to post a comment Login