Marieberg Galleria har Örebro läns nöjdaste shoppingkunder

By on 24 maj, 2024
Arkivbild

Örebro läns nöjdaste kunder handlar i Marieberg Galleria, det framkommer i Evimetrix undersökning Svenskarnas favoritcentrum 2024. Totalt ingår 335 köpcentrum, gallerior och handelsplatser spridda över hela landet.

Ca 6 775 konsumenter har delat ut ungefär 36 000 omdömen.

Allmänheten har utsett Marieberg Galleria till bästa centrum i länet, följt av Mariebergs Handelsområde och Eurostop Örebro. Nöjdaste kunderna i hela Sverige har Gekås Ullared, följt av Väla Centrum, utanför Helsingborg och på tredje plats kommer Kungsmässan Köpcentrum, utanför Göteborg.

– All framgångsrik handel börjar med att attrahera konsumenterna och de centrum som lyckas med det får de nöjdaste kunderna, säger Peter Wissing, projektledare för undersökningen hos Evimetrix.

– Genom att analysera vad det är som skapar kundnöjdhet och sedan arbeta hårt med att bli bra på de delarna av shoppingupplevelsen, kan alla centrum stärka sin position och därmed sin framgång, fortsätter han.

Kunderna får betygsätta ett 15-tal kvaliteter i sina respektive centrum och handelsplatser och det bästa utbudet av affärer har Marieberg Galleria.

De trivsammaste lokalerna har Marieberg Galleria. Trivsamheten handlar om utformning, ljussättning, färger, möblemang och liknande som bidrar till att centrumet upplevs som ett trevligt ställe att vistas på.

Bästa kundbemötandet, eller sanningens ögonblick, får man hos Mariebergs Handelsområde. Här blir kunderna uppmärksammade och sedda på ett sätt som gör att nöjdheten stärks.

Nöje | Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Evimetrix

You must be logged in to post a comment Login