Miriam Bryant till Karlskoga

By on 2 juli, 2022
Bild: Luger

Under våren har Miriam Bryant varit ute på en omfattande Skandinavienturné – med det grammisvinnandealbumet ’PS jag hatar dig’ – som avslutades i tisdags inför slutsålda läktare på Parkteatret i Oslo. Nu släppsnyheten om en sommarturné, som startar redan den 8 juni och avslutas den 10 september. Biljettervia www.luger.se/miriam-bryant

Sedan mitten av april har Miriam hunnit besöka hela 19 städer med sin turné ’PS jag hatar dig’. Där hon spelat förslutsålda konserthus och hyllats av såväl publik som kritiker; Göteborgs-Posten konstaterade ”Hon sjunger med precisden självklara briljans som hon gjort under hela sin karriär”, och Jönköpings-Posten ”Den säregna rösten golvar oss direkt”.Samtidigt prisades hon under årets Grammisgala i kategorierna ’Årets Låt’ (tystnar i luren) och ’Årets Album’ (PS jaghatar dig).

Nu fortsätter hon vidare ut på en lång sommarturné som sträcker sig hela vägen från juni till september. Däremellankommer ett tjugotal platser i Sverige att besökas, bland annat Lollapalooza, Malmöfestivalen och Hudikkalaset, innanhon avslutar på hemmaplan och Liseberg den 10 september.

Under Miriam Bryants sommarturné kommer hon till Karlskoga fredag 8 juli för en konsert på Näset!

Kultur | Karlskoga
Örebronyheter

Källa Luger

You must be logged in to post a comment Login