Nattens händelser från Polisen

By on 30 april, 2022
Arkivbild

Det har varit en normal fredagsnatt i länet. Nedan följer några av de ärenden vi har hanterat i länet.

Misshandel, Örebro kl. 22.33

En man har blivit misshandlad utanför en restaurang i centrum. Ingen verkar ha sett misshandeln och den utsatta mannen, som är i 30-årsåldern, vill inte berätta vad som har hänt. Han vill inte heller ha hjälp av sjukvården för skador i ansiktet. Polisen skriver en anmälan om misshandel utan misstänkt.


Sexuellt ofredande, Örebro kl. 00.45

En man i 45-årsåldern är misstänkt för sexuellt ofredande mot en kvinna på en restaurang i centrum. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan.


Trafikbrott, Kumla kl. 01.34

En man i 35-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika. Mannen stoppades i Smedstorp. Polisen omhändertog mannens bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.


Utöver detta har vi bland annat hanterat 8 ärenden gällande Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Majoriteten av dem i Örebro. Vi har också hanterat två misstänkta rattfyllerister utöver den i Kumla. Det har varit ett ärende gällande psykisk ohälsa under natten.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login