Nattens händelser från Polisen

By on 5 maj, 2022
Arkivbild

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av de ärenden som vi har hanterat under natten.

Narkotikabrott, Kumla kl. 23.11

En man är misstänkt för narkotikabrott efter att ha blivit kontrollerad av en polispatrull i Kvarnparken. Mannen hade misstänkt narkotika på sig och han är nu misstänkt för innehav av misstänkt narkotika. Mannen är i 30-årsåldern.


Misshandel, Örebro kl. 00.02

En man i 55-årsåldern blev misshandlad av två personer i sin lägenhet i Odensbacken. Personerna har slagit mannen med någon form av tillhygge och han fick en skada i huvudet. Han åkte med patrullen till akuten för vård. Polisen skriver en anmälan om misshandel, det finns i nuläget ingen frihetsberövad i detta ärende.


Brand, Örebro kl. 01.29

Det har brunnit utanför en skola i Garphyttan. Polisen har varit på plats och man kan inte se någon naturlig förklaring till att det har börjat brinna och man skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Gungor har blivit förstörda med anledning av branden. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.


Utöver detta har vi bland annat omhändertagit 3 personer enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Vi har också hanterat 1 ärende gällande psykisk ohälsa. Vi har hanterat 4 viltolyckor runt om i länet.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login