Nattens händelser från Polisen

By on 18 juni, 2022
Arkivbild

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat.

Rattfylleri, Örebro kl. 22.11

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd på Norr. Bilisten, en man i 35-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han får åka med patrullen för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


Trafikbrott, Nora kl. 00.19

En mopedist har väjt för ett djur och har på grund av det kört i diket. Mopedisten, en kille de övre tonåren, har ont i en tå men har inga övriga skador. Däremot blir han misstänkt för olovlig körning eftersom att den moped han kör har körts snabbare än de 30 km i timmen som killen har behörighet till.


Skadegörelse, Örebro kl. 08.38

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till en restaurang på Söder. Det är oklart om man har varit inne i lokalen och därför skriver patrullen en anmälan om skadegörelse. Brottsrubriceringen kan komma att ändras om det visar sig att någon person har tagit sig in i lokalen. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.


Misshandel, Örebro kl. 02.16

En man har blivit misshandlad av en annan man vid Eurostop. Av okänd anledning har en man i 30-årsåldern slagit och spottat en man i ansiktet. Den utsatta mannen är i 50-årsåldern. Polisen har varit på plats och man har identifierat den misstänkta mannen. Man skriver en anmälan om misshandel och ofredande. Den utsatta mannen behövde inte uppsöka sjukhus med anledning av denna händelse.


Stöld genom inbrott, Örebro kl. 03.59

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till en restaurang i city. Man har varit inne i lokalen och stulit alkohol. Polisen har varit på platsen och man har sökt efter spår efter den eller de som har gjort brottet. Man skriver en anmälan om stöld genom inbrott.


Utöver detta har vi bland annat hanterat sex LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och sex viltolyckor.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login