Nattens händelser från Polisen

By on 26 juni, 2022
Arkivbild

Nedan följer några av de ärenden polisen hanterat i Örebro län under natten.

Askersund

05:32: En singelolycka inträffade i Åmmeberg där en bil kördes i diket. En person fanns i fordonet och fördes till sjukhus med lindriga skador.


Degerfors

03:09: En motorcyklist körde omkull i Degerfors. Patrull skickades till platsen och fattade misstanke om rattfylleri varför föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa med patrullen för provtagning. Mannen är efter provtagningen misstänkt för grovt rattfylleri men även olovlig körning, tillgrepp av fortskaffningsmedel, brott mot knivlagen och narkotikabrott avseende eget bruk.


Hällefors

00:22: Polisen fick samtal om slagsmål och bråk mellan ungdomar i Klockarhagen. Ett 10-tal ungdomar ska ha varit inblandade. Inga tillhyggen har använts i slagsmålet. Skadegörelse ska också ha förekommit då någon ska ha slagit på en bil. En person som blev slagen i ansiktet fördes till sjukhus för kontroll.


Karlskoga

03:52: En restaurang hade inbrott inatt. En person sågs inne i restaurangen men var inte kvar när polisen kontrollerade lokalen. Det är oklart vad som stulits. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login