Nattens händelser från Polisen

By on 5 juli, 2022
Arkivbild

Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som polisen har hanterat.

Rattfylleri, Örebro kl. 00.03

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av alkohol i Brickebacken. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och efter provtagning är han fortsatt misstänkt för rattfylleri. Polisen omhändertog även hans bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.


Narkotikabrott, Kumla kl. 01.43

En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Prästgårdsskogen. Mannen hade dessutom en mindre mängd misstänkt narkotika på sig. Mannen fick åka med för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


Stöld/inbrott, Örebro kl. 02.38

En eller flera okända personer har brutit upp en grind till en återvinningsstation i Norra Bro. Patrull har varit på platsen men man har inte hittat några obehöriga inne på området. Det är också oklart om man har fått med sig något från platsen.


Stöld, försök, Örebro kl. 04.51

Polisen får samtal om att en person försöker stjäla en moped i Rosta. Polisen har varit på platsen utan att hitta någon misstänkt person. Mopeden är återlämnad till ägaren och man skriver en anmälan.


Utöver detta har man bland annat hanterat en viltolycka utan personskador. Man har även hanterat två ärenden gällande LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login