Nattens händelser från Polisen

By on 28 augusti, 2022
Arkivbild

Det har varit en normal lördagsnatt i länet. Nedan följer några av de händelser som vi har hanterat.

Stöld genom inbrott, Örebro kl. 23.31

Det har varit inbrott i en bostad i Sörby. En eller flera okända personer har tagit sig in genom en altandörr. Polisen har varit på plats och man har spärrat av bostaden för att en brottsplatsundersökning ska bli gjord. Det har bland annat stulits smycken vid inbrottet.


Misshandel, Örebro kl. 00.55

En man är misstänkt för att ha slagit sin fru i deras gemensamma bostad. Mannen, som är i 30-årsåldern, är gripen och därefter anhållen som misstänkt för misshandel i nära relation. Det finns ingen information om att kvinnan, även hon i 30-årsåldern, ska ha behövt uppsöka akutsjukvård i samband med denna händelse.


Misshandel, Örebro kl. 02.28

En man är misstänkt för att ha slagit sin flickvän. Mannen, som är i 30-årsåldern, blir gripen som misstänkt för misshandel i nära relation. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, blir förd till sjukhuset av polispatrull för kontroll av skador hon fått i samband med misshandeln. Efter förhör beslutade en åklagare att han skulle vara anhållen.


Utöver detta har det varit en del stök i krogmiljö men inga allvarligare händelser, vi har hanterat 12 personer enligt LOB, två viltolyckor utan personskada och två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login