Nattens händelser från Polisen

By on 29 augusti, 2022
Arkivbild

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer några av de ärenden polisen har hanterat.

Ofredande, Lindesberg kl. 23.47

En man har gått omkring i sitt trapphus och bankat på dörrar och skrikit okvädingsord till en av de boende. Han har även gjort utfall mot en annan av de boende. Polisen har varit på plats och man har omhändertagit mannen, som är i 60-årsåldern, för Lagen om omhändertagande av berusade personer. Man skriver också en anmälan om ofredande.


Stöld, Degerfors kl. 01.02

En man är misstänkt för att ha slagit sönder en ruta till en bostad i Agen. Inne i bostaden har han tagit en mobiltelefon ur handen på den person, en kvinna i  80-årsåldern, som bor på platsen. Mannen är hittad av polisen och han beter sig mycket förvirrat och desorienterat och får åka med till sjukhuset för kontroll. Mannen, som är i 35-årsåldern, blir inte fortsatt frihetsberövad efter sjukhusbesöket men är i nuläget misstänkt för grov stöld.


Trafikolycka, Karlskoga kl. 03.07

En bilist, en man i 25-årsåldern, har kört av vägen och in i ett träd i Granbergsdal. Mannen klagar på smärta i rygg och höfter och får åka med ambulans till sjukhus. Mannen saknar körkort och är misstänkt för olovlig körning alternativt grov olovlig körning.


Arbetsplatsolycka, Lindesberg kl. 03-23

En man har fått en fot och ett knä skadat efter att ha blivit påkörd av en truck. Mannen, som är i 20-årsåldern, fick åka med ambulans till sjukhus för vård. Polisen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka för att utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.


Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada, ett ärende om psykisk ohälsa och vi har kontrollerat flera personer och fordon.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login