Nattens händelser från Polisen

By on 24 november, 2022
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.48: I Brickebacken stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, får följa med för provtagning då han misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. En analys av provet får visa om mannen gjort sig skyldig till brott.


23.00: Det upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand efter att ett fordon i Oxhagen ska ha blivit brandskadat.


01.30: Det kommer in samtal om att en förare eventuellt kör påverkad. En patrull kan få stopp på bilen i Almby och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning. Mannen får lämna prov och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.


05.11: I Rosta stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får lämna prov och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.


Hallsberg

23.40: Patrull kallas till en adress i centrala Hallsberg med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 50-årsåldern greps och är misstänkt för grov misshandel då han ska ha slagit en man i 35-årsåldern med något typ av tillhygge. Den misshandlade mannen fördes till sjukhus med anledning av dennes skador. Den misstänkte mannen sitter numera anhållen.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login