Nattens händelser från Polisen

By on 8 januari, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.14: Patrull kallas till väster i Örebro med anledning av att en kvinna som varit ute på promenad blivit förföljd av en man som sedan försökte knuffa omkull henne. Kvinnan kunde ta sig från platsen och klarade sig utan fysiska skador. Flera patruller sökte av området utan att kunna anträffa mannen. Det hela rubriceras som olaga hot och ofredande.


01.25: Det kommer in samtal från Vintrosa om att några personer har eldat i en soptunna i närheten av en matbutik. Patrull åker till platsen och upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.


Hallsberg

22.44: I centrala Hallsberg stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.


Kumla

22.47: En kvinna i 25-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. I samband med det blir kvinnan misstänkt för brott mot knivlagen samt våld mot tjänsteman då hon ska ha bitit en polis.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login