Nattens händelser från Polisen

By on 20 januari, 2023
Arkivbild

Det har, ur polisiär synvinkel, varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som är hanterade

Narkotikabrott, Örebro kl. 23.07

En kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika efter att en patrull kontrollerat några personer i city. Kvinnan fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till ringa narkotikabrott genom eget bruk.


Rattfylleri, Kumla kl. 23.35

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri efter att en polispatrull stoppat och kontrollerat honom i hans bil. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


Hot mot tjänsteman med mera, Örebro kl. 23.42

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha hotat och kastat föremål mot polispatrull i samband med att han kontrolleras i Hovsta efter att han gått mitt på vägen framför bilar. Mannen var mycket aggressiv och uttalade hotelser mot patrullerna på plats. Mannen blev gripen som misstänkt för bland annat våld mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman och sabotage mot blåljusverksamhet. Mannen är fortsatt frihetsberövad och är numera anhållen. Det finns ingen information om att någon har blivit fysiskt skadad i samband med denna händelse.


Trafikbrott, Degerfors kl. 01.47

En bilist, en kvinna i 35-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i Kanada utan körkortsbehörighet. Hon blir misstänkt för olovlig körning.


Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 4 personer eller fordon, omhändertagit en person enligt LOB och hanterat 4 viltolyckor utan personskada.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login