Nattens händelser från Polisen

By on 28 januari, 2023
Arkivbild

Natt till lördag polisområde Örebro

22.11 Laxå Olaga hot

Man i artonårsåldern misstänkt för olaga hot efter att ha hotat en kvinna i samma ålder. Mannen ska ha försökt ta sig in i kvinnans bostad under hot om våld.


22.36 Örebro Brand i villa

En villa i Stora Mellösa övertänd, fullt utvecklad brand. En person anträffad i huset, förd till sjukhus för kontroll. Polisen inleder förundersökning gällande grov skadegörelse genom brand.


23.03 Örebro Knivlagen

Person i fyrtioårsåldern misstänkt för brott mot knivlagen, drograttfylleri samt ringanarkotikabrott eget bruk efter förarkontroll på Söder.


23.53 Örebro Bråk

Två män i tjugoårsåldern avvisade efter att ha bråkat med varandra i en krogkö. En av dem så bråkig att vakt tvingade belägga honom med handfängsel. Polis till plats avvisade männen från platsen.


23.59 Karlskoga Bråk

Ordningsvakt i handgemäng med bråkig person i tjugofemårsåldern. Ordningsvakt tvingas boja. Polis till plats omhändertar för fylleri.


01.06 Örebro Våld/hot mot tjänsteman

Man i tjugoårsåldern misstänkt för våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Upprinnelse händelse på krog i centrala Örebro.


02.11 Örebro Misshandel

Man i trettioårsåldern misstänkt för misshandel. Ska ha slagit annan man i trettiofemårsåldern, denne fick föras till sjukhus. Misstänkt gärningsman omhändertagen för fylleri. Händelsen inträffade på Väster i Örebro.


02.48 Örebro Spridning smitta/kemikalier

Utsläpp av naturgas på bussdepå på Bettorp. Enligt räddningstjänsten stort men kontrollerbart utsläpp. Polis spärrade av ett större område. Avspärrningarna hävda vid sextiden på morgonen.


02.58 Karlskoga Brott i nära relation

Man i trettioårsåldern misstänkt för att ha misshandlat kvinna i nära relation. Vittnen ska ha sett mannen misshandla kvinnan.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login