Nattens händelser från Polisen

By on 15 februari, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av natten i länet

22.10. Hallsberg

Polis beordras ut till en adress med anledning av ett bråk. På platsen skrivs en anmälan och en motanmälan om ofredande då det bland annat ska ha utdelats en spottloska mot ena parten.


22.12. Nora

I samband med att patrullen kontrollerade en man i 40-årsåldern uppstod misstanke om att denne kunde vara påverkad av narkotika. Mannen fick följa med patrullen för provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott upprättad.


02.16. Kumla

En bilist i 30-årsåldern fick böter efter att inte ha anpassat hastigheten på den aktuella vägsträckan.


02.22. Örebro

En husägare larmade SOS med anledning av att bostaden var rökfylld. En räddningsinsats inleddes och bostaden kontrollerades. Ingen person kom till skada vid händelsen. Patrullen har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.


05.38. Laxå

En bil började brinna på länsväg 205 vid Ågrena. En förbipasserande noterade branden och larmade. Branden ska inte ha uppstått i samband med körning och ingen person blev skadad i branden. Patrullen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.


06.27. Karlskoga

En man i 40-årsåldern fick böter för att ha kört i en alldeles för hög hastighet på Västerleden. I samband med att böterna utfärdades omhändertogs även mannens körkort på plats.


I övrigt har det varit en lugn natt polisiärt sett i länet. Patrullerna har hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa, kontrollerat ett flertal fordon och personer utan större anmärkning och genomfört trafikkontroller.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login