Nattens händelser från Polisen

By on 11 mars, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i Örebro län

Hallsberg

23.03: Ett vittne iakttar en bilist som krockar två fordon som står parkerade på en adress i Hallsberg. När föraren lämnar fordonet ramlar personen ut från förarplatsen. Vittne kontaktar då polisen då misstanke om att förare är berusad. Polispatrull beordras till platsen. En man som stämmer in på signalement anträffas i anslutning till fordonet som vittne iakttagit. Misstänkt är en man i 60-årsåldern, berusningsgraden är påtaglig på mannen. Beslut om att mannen ska genomgå provtagning inhämtas av behörig från behörig beslutsfattare. Fordonsnycklarna omhändertas enligt polislagen för att förhindra fortsatt färd under påverkan av alkohol detta fallet. Polispatrull har upprättat en anmälan gällande grovt rattfylleri.


Örebro

01.12: En polispatrull blir stoppad av en man i 40-årsåldern i centrala Örebro. Mannen berättar att han blivit misshandlad av för honom okänd person. En anmälan gällande misshandel upprättas av patrullen efter att förhör genomförts.


01.34. Polispatrull har i samband med samtal med en entrévärd fått kännedom om att en misshandel skett på en natt club i centrala Örebro. Målsägaren ska vara en man i 20-årsåldern och misstänkt också en man i 20-årsåldern. Ingen part vill medverka i utredning. Polispatrull upprättar trots detta en anmälan gällande misshandel då brottet misshandel faller under allmänt åtal och brottet har kommit till polismans kännedom.


02.53: En man i 40-årsåldern stoppas och kontrolleras vid framförande av en personbil. Mannen saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon och har tidigare lagförts för samma brott. Patrull upprättar därför en anmälan gällande grov olovlig körning.


03.39: En man i 35-årsåldern stoppas och kontrolleras under framförande av personbil i centrala Örebro. Mannen uppträder påverkat varpå misstanke om rattfylleri under påverkan av alkohol samt narkotika uppstår samt narkotikabrott/ ringa, eget bruk. Patrull upprättar även en polisanmälan med dessa rubriceringar.


05.02: SOS-alarm meddelar att räddningstjänst och ambulans är kallade till en adress på Karlsdalsallén i Örebro. Anledningen är att en brandvarnare ljuder och det syns rök från en adress. Polis kallas också till platsen. Polis får ingen kontakt med någon på adressen varpå dörren forceras. En kvinna i 20-årsåldern anträffas som sover mycket djupt. Anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas av patrullen. Räddningstjänsten vädrar ur lägenheten. Inga uppgifter om att någon sökt eller medtagits till vården.


Patruller har även genomfört ett flertal fordon och personkontroller samt hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa. Trafikolyckor med vilt är även hanterat.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen
 

You must be logged in to post a comment Login