Nattens händelser från Polisen

By on 21 april, 2023
Arkivbild

Nedan följer ett urval av nattens händelser i Örebro län.

Örebro

00.02: En man i 40-årsåldern kontrolleras och får ett ordningsföreläggande utfärdat mot sig då han urinerar offentligt på allmän plats i centrala Örebro. Brottet är förargelseväckande beteende och summan på ordningsföreläggandet är 800: – sek.


Kumla

01.50: En bilist stoppas och kontrolleras i centrala Kumla. Föraren en man i 40-årsåldern misstänks för flertalet brott. Mannen saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon, uppträder påverkat och misstänks således också för rattfylleri under påverkan av narkotika. Under husrannsakan anträffas misstänkt narkotika vilket medför misstanke om narkotikabrott, innehav och preparater kommer skickas på analys. Fordonsnycklar tillhörande aktuellt fordon omhändertas enligt polislagen, detta för att förhindra fortsatt färd. Mannen får även genomgå en DNA-topsning. En anmälan till socialtjänsten upprättas också då patrullen anser att mannens levnadssätt är destruktivt och kan förstöra hans hälsa och liv.


05.55: En man i 55-årsåldern stoppas i Kumla kommun. Mannen saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon, polispatrull upprättar en anmälan gällande olovlig körning.


Örebro

06.42: En cyklist blir påkörd av en bilist i centrala Örebro. Föraren av bilen lämnar hjälper cyklisten in på ett sportcenter som ligger i närheten. Det finn ingen misstanke om brott.


Patruller har även ägnat sig åt person samt fordonskontroller. Viltolyckor har också hanterats under natten.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login