Nattens händelser från Polisen

By on 7 oktober, 2023
Arkivbild

Natt till lördag polisområde Örebro.

21.55 Karlskoga. Misshandel mm. Man i trettioårsåldern gripen och anhållen misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Polisen larmades till urspårad fest. På platsen uppstod tumult då festdeltagare angrep patrullen. Ett flertal personer misstänkta för brott. Utredning pågår.


22.55 Örebro. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern omhändertagen för kroppsbesiktning. Misstänkt för drograttfylleri i centrala Örebro.


00.44 Örebro. Misshandel. Pojke sjutton år utsatt för misshandel av ett flertal gärningsmän vid Behrn Arena. Förd till sjukhus med ambulans. Skadebild oklar. Gärningsmän ej gripna i nuläget.


00.44 Örebro. Man i tjugoårsåldern misstänkt för sexuellt ofredande. Målsägande är en kvinna i samma ålder. Anmälan därefter avvisad från platsen.


01.26 Örebro. Misshandel. Flicka strax under 18 år utsatt för misshandel på snabbmatsrestaurang. Gärningspersoner på fri fot i detta nu. Förd till sjukhus. Föräldrar till målsägare meddelad.


01.23 Nora. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för misshandel av man i sextioårsåldern.


02.14 Örebro. Bilförare kontrollerad på E18 vid Aspholmen. Föraren, en man i trettiofemårsåldern tilldelas ordningsbot för att inte ha tillsett att barn i bilen satt fastspänd i bilbälte. Bötesbelopp för underlåtelse att tillse att barn har bälte är 2500 kronor.


I övrigt ett antal trafikbrott, sju personer som hanterats med anledning av fylleri, medlingar och övrig ordningshållning.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login