Nattens händelser från Polisen

By on 10 oktober, 2023
Arkivbild

Det har varit en lugn natt i länet utan större händelser. Nedan följer ett urval av de ärenden som vi har hanterat under natten.

Brand, Ljusnarsberg kl. 22.21

Det har brunnit i en stuga i Finnfall. Polisen har varit på plats men de kan inte se att det har skett något brott i samband med branden. Ingen person blev skadad och patrullen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.


Försök till stöld, Örebro kl. 00.19

En eller flera personer har försökt ta sig in på en restaurang i City. Flera polispatruller har varit på plats utan att hitta någon person inne i lokalen men en dörr stod öppen på baksidan av lokalen. Det är dock oklart om dörren öppnats vid det här tillfället. Polisen skriver en anmälan om försök till stöld utan misstänkt person.


Rattfylleri, Örebro kl. 00.28

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Mellringe efter att ha blivit stoppad av en polispatrull. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av narkotika samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.


Arbetsplatsolycka, Hallsberg kl. 02.05

En man i 20-årsåldern har skadat ett knä under arbete på ett företag i Tomta. Det är, för presstalespersonen, oklart om mannen fick åka med ambulans till sjukhus för vård av knät. Patrullen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka för att utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.


Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 13 personer eller fordon, hanterat två misstänkta trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login