Nattens händelser från Polisen

By on 12 februari, 2024
Arkivbild

Natten har varit lugn i polisområde Örebro.

Örebro, narkotikabrott

00.04: Polispatrull kontrollerar en man i anslutning till en livsmedelsbutik i Sörby i Örebro. Mannen uppträder påverkat varpå patrull genomför en visitation, misstänkt narkotika anträffas som tas i beslag. Anmälan narkotikabrott innehav upprättas.


Örebro, försök till stöld

02.48: larm ljuder från en butik i centrala Örebro. I övervakningskamera ses en gärningsperson när denne försöker att tillgripa en av varorna som finns i butiken, en ruta är krossad där gärningsperson tagit sig in i butiken. Polispatruller söker i området utan att anträffa gärningsmannen. Anmälan försök till stöld upprättas då det inte går att styrka att någon vara är stulen.


Örebro, misshandel

03.12: Man i 25-årsåldern grips efter att han misshandlat en kvinna, inomhus, som han har en relation med, brottsplatsen är de södra delarna av Örebro. Målsäganden sökt sjukvård men skadebilden är okänd.


Natten har haft ett normalt inflöde av ärende för en natt mot måndag i februari. Polispatruller har ägnat sig åt rutinuppdrag så som person samt fordonskontroller. Det har hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även inkommit och hanterats två viltolyckor.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login