Nattens händelser från Polisen

By on 18 februari, 2024
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under kvällen/natten, fram till söndag morgon.


Olovlig körning, Örebro

22.31. Patrull kontrollerade en bilist i Odensbacken och kunde konstatera att fordonet, en A-traktor, gick som en vanlig personbil. En pojke i övre tonåren blev misstänkt för olovlig körning då han inte hade rätt behörighet att framföra det aktuella fordonet. Vårdnadshavare kontaktades.

….

Våldsamt motstånd, Örebro

01.10. En man i 20-årsåldern fick under natten avlägsnas från en nattklubb i City med anledning av att han satt sig till motvärn då en ordningsvakt ingrep mot mannen. Polisen anslöt till platsen och avlägsnade honom samt upprättade en anmälan om våldsamt motstånd.


Narkotikabrott, Kumla

01.26. En man i 45-årsåldern kontrollerades i området Prästgårdsskogen varvid patrullen anträffade en mindre mängd narkotika på honom. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav, upprättad.


Narkotikabrott, Lindesberg

01.13. En man i 20-årsåldern kontrollerades i centrum och visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen fick följa med patrullen för ytterligare provtagningar. I nuläget är en anmälan om narkotikabrott eget bruk upprättad.


Skadegörelse, Degerfors

02.06. Larm inkommer om att en personbil stod i full brand på Stora Valla. Patrullen åkte ut till platsen och har dokumenterat platsen samt skadorna. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.


Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon grövre brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Patrullerna har även hanterat ett flertal ärenden kopplat till fylla.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login