Nattens händelser från polisen

By on 6 april, 2024
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under kvällen/natten fram till lördag morgon.


Karlskoga, skadegörelse – 23.14:

Polispatrull upprättar en anmälan skadegörelse efter att okänd person förstört ena rutan i ett tvåglasfönster.


Örebro, missbruk av urkund – 23.39:

Ordningsvakt har uppmärksammat en yngling som brukar en legitimation som inte är utställt på personen. Ynglingen är under 18 år varför polispatrull skjutsar hem ynglingen till vårdnadshavare samt upprättar en anmälan missbruk av urkund.


Örebro, rattfylleri – 00.02:

Polispatrull kontrollerar en bilist i centrala Örebro. Föraren, en man i 30-årsåldern misstänks för rattfylleri efter att ha lämnat ett positivt utandningsprov. Efter bevisprov omhändertas mannens körkort. Mannen försatt på fri fot efter genomförda utredningsåtgärder.


Örebro, sexuellt ofredande – 01.17:

En kvinna i 20-årsåldern anmäler att hon utsatts för en gärning av kränkande sexuell handling på en nattklubb i Örebro. Misstänkt identifieras och visar sig vara en man i 35-årsåldern. Det finns även vittnen till händelsen.


Karlskoga, rattfylleri – 04.13:

En bilist kontrolleras i Degerfors, föraren som är en man i 60-årsåldern misstänks för rattfylleri. Mannen medtas för kroppsbesiktning, analys får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott.


Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login