Nattens händelser från Polisen

By on 1 juni, 2024
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under kvällen/natten fram till lördag morgon.


Örebro

23.59: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att några personer har kastat ägg på anmälarens bil i centrala Örebro.

00.00: Polisen kallas till en nattklubb i centrala Örebro och skriver en anmälan om misshandel. En okänd gärningsperson har kastat en glasflaska och en kvinna i 20-årsåldern har fått denna i ansiktet. Kvinnan ska ha börjat blöda och fick ses över av ambulanspersonal.

00.21: En man i 40-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Samtidigt blir han misstänkt för narkotikabrott innehav.

01.12: På södermalmsplan inträffar en trafikolycka där ett fordon kör in i en mack. Bilen verkar ha fått problem med sina bromsar varpå den kört in i macken. Det skrivs en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

04.11: Polisen kallas till en adress i Örebro med anledning av att en man i 25-årsåldern ska ha hotat samt puttat en kvinna i 20-årsåldern som han har en relation med. Mannen blir misstänkt för ringa misshandel, olaga hot samt ofredande. Kvinnan ska inte ha behövt någon ambulansvård.


Karlskoga

01.05: Det skickas en patrull till en adress i Karlskoga och en man i 30-årsåldern grips misstänkt för misshandel efter att ha slagit en kvinna i 35-årsåldern som han har en relation med.


Kumla

22.52: En man i 20-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login