Nattens händelser från polisen

By on 22 juni, 2024
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under kvällen/natten fram till lördag morgon.


Askersund – 23.38

En man i 20-årsåldern blir misstänkt för misshandel. Detta efter att ha varit väldigt aggressiv och gått till fysisk attack mot flera personer, men utan att någon blev skadad. Mannen omhändertogs även enligt LOB och kördes hem.


Hallsberg – 00.17

En kvinna i 35-årsåldern blir misstänkt för ringa misshandel och skadegörelse efter att ha varit aggressiv hemma hos sin partner. Kvinnan slog bland annat en termos i huvudet på mannen och slog sönder inredning i bostaden. Kvinnan omhändertogs enligt LOB.


Lindesberg – 03.05

En man i 35-årsåldern stoppas i sin bil på riksväg 50 och blåser positivt i sållningsinstrumentet varvid mannen får följa med patrullen för ytterligare provtagning. Mannens körkort omhändertogs på plats.


Örebro 

23.08 – En man i 30-årsåldern kontrolleras i Hjärsta med anledning av att han hade två stulna cyklar i sin ägo. Mannen blir misstänkt för häleri.

….

23.21 – En man i 50-årsåldern stoppas av patrull medan han framför ett fordon i Lanna. Mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med för ytterligare provtagning. Han är misstänkt för grovt rattfylleri och körkortet är omhändertaget.


Det har varit väldigt mycket att göra under natten för patrullerna, framför allt kopplat till midsommarfiranden runt om i länet. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login