Nattens händelser från Polisen

By on 4 augusti, 2021

03 augusti 23:57, Olaga hot, Hallsberg

En person har blivit hotad i Pålsboda.

Polisen får samtal från en man som säger att han har blivit hotad av några ungdomar utanför sin bostad.

Mannen hade reagerat på att en bilist hade kört fram och tillbaka flera gånger framför hans fastighet och att bilisten hade kört vårdslöst och till slut hade bilisten hamnat i diket utanför anmälarens fastighet.

Anmälaren gick ut för att prata med personerna i bilen och då hotade de honom med någon form av tillhygge och mannen gick in och ringde polisen.

En eller flera av de personer som var i bilen slog sönder anmälarens brevlåda och därefter lämnade samtliga platsen till fots.

Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om olaga hot, skadegörelse och smitning från trafikolycksplats.

Det finns i nuläget ingen misstänkt i detta ärende.


04 augusti 00:04, Rattfylleri, Örebro

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Rynninge.

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Rynninge. Vid kontroll av föraren, en man i 35-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika.

Man hittar dessutom en kniv och bilen är obeskattad. Man tar mannens bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri.


04 augusti 00:13, Olaga intrång, Karlskoga

Två ungdomar är misstänkta för brott i Bofors.

Polisen får larm om att det är obehöriga inne på ett inhägnat område i Bofors. Polisen har varit på plats och man har träffat på två unga killar i 15-årsåldern som nu är misstänkta för olaga intrång.

Polisen har varit i kontakt med ungdomarnas föräldrar och har informerat dem om händelsen.


04 augusti 02:13, Stöld, Örebro

Två personer är misstänkta för brott i Norrby.

Polisen får samtal från en person som säger att han ser en kvinna komma ut med cyklar från en adress i Norrby och att hon sedan lastar cyklarna på en kärra. Anmälaren tror att kvinnan har stulit cyklarna. Anmälaren ser också en man vid cykelkärran.

Polisen har varit på plats men man har inte hittat på någon kvinna med cykelkärra. Däremot ser patrullen en man komma ut från en adress bärande på misstänkt stöldgods.

Polisen har en misstanke om vem som kan vara misstänkt och man gör en husrannsakan i dennes bostad. Där finns ytterligare en man och en del misstänkt stöldgods.

Två män, en i 45-årsåldern och en i 50-årsåldern, är misstänkta för stöld genom inbrott samt häleri. Polisen har tagit en del misstänkt stöldgods i beslag.


04 augusti 02:56, Skadegörelse, Nora

En bil har brunnit i centrum.

SOS-alarm meddelar att en parkerad bil brinner och att räddningstjänsten är på väg dig.

Polisen har varit på plats och man ser i nuläget ingen naturlig förklaring till att bilen har börjat brinna och man skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login