Nordin Gerzic tillbaka till ÖSK?

By on 6 augusti, 2013

Med fyra dagar kvar till övergångsfönstret inkommer ett hett rykte om att den förre ÖSK-spelaren Nordin Gerzic skulle vara på väg tillbaka till klubben.

Gerzic såldes till IFK Götborg i januari 2012. I Örebro var han en mittfältskugge som drev laget framåt och Göteborg fick betala dyrt för Gerzic när han såldes, 5 miljoner kr blev prislappen på mittfältaren. Men i den blåvita storklubben uteblev framgångarna för 29 åringen, skador och petningar sägs var några av anledningarna.

Ett lånekontrakt
Om det nu skulle bli så att Gerzic återvänder till ÖSK handlar det först och främst om ett lånekontrakt mellan de två klubbarna. Men för Örebro skulle Gerzic vara ett positivt inslag i laget, speciellt då tränaren Alexander Axén finns i klubben.

Det var under hans ledarskap som Gerzic utvecklades som fotbollsspelare, både under tiden i Rynninge (2003-2006) och Örebro SK (2007-2012). Samtidigt är Gerzic ett stornamn inom organisationen.

Under sin tid i ÖSK spelade Nordin Gerzic 115 matcher för klubben och gjorde 10 mål. Gerzic har Eskilstuna City som sin moderklubb.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login