Nu släpps sommarens första artist i Humlehagen

By on 3 februari, 2023
Foto: Kulturaktiebolaget

För tredje året i rad kommer publikfavoriten Thomas Stenström tillbaka. 2022 var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid.

Framgångssagan fortsatte sedan in i 2023, han startade året med att sälja slut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg. Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.

– Det har alltid varit lapp på luckan varje gång Thomas har varit hos oss. Vi vet att Stenström älskar publiken och Humlehagen. Därför känns det extra kul att sommarens första släpp är just Thomas Stenström, meddelar Ki Sandholm på Humlehagen.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

– Vi har massa spännande på gång inför sommaren. Jag längtar efter att få hänga i sommaridyllen med grym musik, god mat och härliga besökare, fortsätter Björn Lycklig Wallgren på Humlehagen.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Kulturaktiebolaget

You must be logged in to post a comment Login