Ny VD klar för City Örebro

By on 26 augusti, 2022

Den 1 oktober tillträder en ny vd för City Örebro. Valet föll på Armina Ilijasevic, som närmast kommer från en roll som marknadsansvarig för galleriorna Vågen & Krämaren i Örebro.

De senaste sex åren har Armina Ilijasevic jobbat med utvecklingen av Vågen & Krämaren, samt med gallerian Kvarteret Igor i Västerås. Hon har därmed stor erfarenhet av handel och kunskap om hur du, genom samarbete med andra intressenter, kan jobba för att utveckla ett attraktivt city.

Göran Dahlén, näringslivsdirektör i Örebro kommun, ser stor potential i City Örebros utvecklingsresa med Armina i spetsen:

– För Örebro Kommun är City Örebro, med alla engagerade medlemmar, en viktig samarbetspartner för att utveckla ett ännu attraktivare Örebro. Med Armina på plats som ny VD, med sin spännande bakgrund och erfarenhet i kombination med ett kompetent team, ser vi fram mot en riktigt fin utvecklingsresa.

Per Brogren, Asplunds fastigheter, ser positiva synergier i Arminas bakgrund av både handel och utvecklingen av fastigheter.

– Vi välkomnar Armina på posten. Hon är van vid att skapa goda relationer mellan fastighetsägare, kommun och handel. Att hon kan se flera intressenters perspektiv är en stor fördel. Vi ser verkligen fram mot att fortsätta utveckla det fina samarbetet mellan City Örebro och fastighetsägarna i staden, för att tillsammans skapa en levande stadskärna.

Armina är laddad inför det nya uppdraget.

– Jag är otroligt glad och tacksam för förtroendet från styrelsen och ser framemot att utveckla City Örebro tillsammans med teamet. Vi kommer att lägga stort fokus på att vara nära våra medlemmar, utveckla vår stadskärna och jobba aktivt med att skapa flöden in till stan. Jag ser fram emot att få träffa er alla i vår unika stadskärna.

Om City Örebro – En stad är liv och rörelse. Kultur och shopping. Event och upplevelser. Mötesplatser och mångfald. En känsla av sammanhang och gemenskap i en trygg och härlig miljö. För alla. Det är precis det vi på City Örebro jobbar för. Vi är en ekonomisk förening som ägs av våra medlemmar – butiker, fastighetsägare, tjänsteföretag, restauranger, caféer, hotell, kultur och nöje. Tillsammans samverkar vi för att skapa en attraktiv stadskärna full av liv. Ett Örebro city som alla vill välja, om och om igen. Varje år arrangerar vi en rad olika event och marknadsföringskampanjer, som Marknadsafton, Jul i city, Sommarscen och Bilar på stan. Örebro kommun stöttar vårt arbete.

Örebro
Örebronyheter

Källa: City Örebro

You must be logged in to post a comment Login