Oddsen talar för City och Chelsea

By on 16 augusti, 2013

I helgen är det äntligen dags för världens populäraste fotbollsliga, Premier League, att dra igång. Kollar man på oddsen väntas det bli ett tight titelrace mellan Chelsea, Manchester United och Manchester City.

Manchester United och Manchester City har dominerat de senaste säsongerna men inför årets ligastart tror det tre spelbolagen att Chelsea kan utmana på riktigt. Bland annat håller de två spelbolagen William Hill och bet365 Chelsea samt Manchester City som toppkandidater till titeln till oddset 3,25 gånger pengarna. Högsta oddset på Manchester United som vinnare hittar du hos betway till 3,60 gånger pengarna.

En spännande säsong kommer det att bli och letar du efter en outsider om titeln, förutom de tre ovannämnda, så ger ett spel på storklubben Arsenal 11,00 gånger pengarna hos bland annat bet365.

Premier League-säsongen inleds nu på lördag klockan 13:45 då Liverpool möter Stoke. Självklart hittar du det senaste spelschemat och de aktuella oddsen på www.oddsonline.se inför lördagens premiär.

Vinnarodds för Premier League 2013/14

Odds-PL

Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login