Örebro Comedy Club presenterar Nisse & Johanna

By on 10 april, 2023
Bild: Örebro Comedy Club

Varmt välkomna till ännu en otrolig kväll på Örebro Comedy Club som firar 10-års jubileum under hela året, man presenterar två av landets bästa komiker på samma scen, Nisse Hallberg & Johanna Wagrell

Johanna Wagrell är stand up-komiker, manusförfattare, radiopersonlighet och skådespelare. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer. Hon uppträder på samtliga av landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn. Hon har medverkat i Släng dig i brunnen (SVT), Svenska Nyheter (SVT) och Parlamentet (TV4) m.fl.

Johanna driver också två väldigt populära poddar. ”Vad blir det för mord?” tillsammans med Elinor Svensson. En fantastiskt rolig och oseriös podd om mord, där egna spekulationer och åsikter blandas med fruktansvärt intressanta grejer. Under 2021 och 2022 kunde man även se podden live runt om i Sverige. Podden “Kafferepet” driver hon tillsammans med Nisse Hallberg och Albin Olsson. Komikerna läser upp skvaller och skrönor från hela Sverige med omnejd varje vecka.

Nisse Hallberg är en av landets mest uppskattade komiker. Nisse kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, skådespelare, programledare och för film- och TV-medverkan.
Nisse Hallberg är en av landets allra mest uppskattade stand up-komiker. Med två Sverige-turnéer i bagaget och otaliga klubbframträdanden har han byggt upp en trogen fanskara över hela landet med sin storybaserade humorstil.

Nisse vann nyligen priset ”årets föreställning” med showen ”Tomten Är Ensam” som han precis avslutat.

Nisse vann 2015 utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan med motiveringen, ”En diamant av naturlig rolighet. De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare. Humor med den här sortens autenticitet är som ljuv jazz för själen.”

Missa nu inte chansen att se både Johanna & Nisse på samma scen den 14:e April på Kulturhuset i Örebro.

» Mer information här «

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro Comedy Club

You must be logged in to post a comment Login