Örebro SK bröt förlustsviten

By on 20 maj, 2017

Örebro SK åkte till Halmstad för ett bottenmöte mot Halmstad BK, en match som betydde oerhört mycket för båda lagen.

Första halvlek började Halmstad bäst men Örebro jobbade sig in i matchen och i slutet av halvleken så var det ÖSK som styrde stora delar av spelet.

Örebros bästa chans i första halvlek kom i 38:de minuten på en frispark som kom efter att Viktor Sköld brutit igenom Halmstads försvar. Gerzic sköt direkt och det var bara en riktigt bra räddning från Halmstads målvakt som förhindrade ÖSK från att bryta sin måltorka.

I andra halvlek började ÖSK mycket bra och man hade flera bra chanser men Isak Pettersson i Halmstadsmålet gjorde en mycket bra match och flera mycket kvalificerade räddningar.

Även Halmstad hade några chanser men inte heller de lyckades tråckla in bollen.

Örebro lyckades inte bryta måltorkan och inte heller Halmstad men båda lagen lyckades bryta sina förlustsviter då matchen slutade 0-0.

Det mest positiva i matchen tycker jag är Michael Omohs agerande på planen och jag tycker personligen att han är bäst i ÖSK för dagen, bäst i Halmstad var utan tvekan Isak Pettersson som gör en helgjuten insats i Halmstads mål.