Örebro SK föll efter dålig insats

By on 7 oktober, 2023

Under lördagen åkte Örebro SK till Göteborg för att ta sig an Östers IF för den 26 omgången av Superettan 2023.

Örebro som förlorade senast mot Helsingborg och låg inför matchen på en niondeplats i tabellen sex poäng från negativ kvalplats. Öster å andra sidan

I den första halvleken hade Örebro inte mycket att säga till om och frågan är om de ens hade något avslut på mål. Öster däremot tog ledningen i den29 minuten då Vladimir Rodić satte en fin frispark från strax utanför straffområdet som gick ribba in. I den 37 minuten var det åter dags för Vladimir Rodić som kunde sätta sitt andra mål för dagen efter en miss i Örebro försvaret. Örebro lyckades sedan hålla emot och första halvlek slutade 2-0 till Öster.

Det var ett lite piggare Örebro som kom ut till den andra halvleken och laget började jobba sig in i matchen, men det var fortfarande Öster som hade initiativet. Öster kunde också sätta 3-0 i den 53 minuten. Örebro lyckade dock skapa några bra chanser under den andra halvleken men man lyckades inte få in bollen och matchen slutade 3-0 till Öster.

Ännu ett bottennapp från Örebro som hade några matcher där man spelade riktigt bra men nu åter är nere i träsket där inget fungerar och ingen vill spela boll.

Nästa match spelar Örebro SK den 24 oktober hemma mot GIF Sundsvall.

Matchfakta Östers IF vs Örebro SK

• 29 minuten Mål Öster, Vladimir Rodić 1-0.
  • 37 minuten Mål Öster, Vladimir Rodić 2-0.
  • 53 minuten Mål Öster, Thorri Mar Thórisson 3-0.