Örebro SK tappade ledningen mot Trelleborg

By on 24 juni, 2024

Under måndagen tog Örebro SK emot Trelleborgs FF hemma på Behrn Arena för den 13 omgången av Superettan 2024.

Örebro hade bara producerat tre mål på de fem senaste matcherna och var i  desperat behov att bryta trenden. Trelleborg å andra sidan vann senast hemma mot Brage.

Den första halvleken bjöd inte på något vidare anfallsspel från något av lagen, ändå var det Örebro som lyckades få till ett par chanser. Trelleborg hade inte ett enda avslut mot mål och halvleken slutade följaktligen 0-0.

I den andra halvleken kom båda lagen ut med bättre fart, men det var Örebro genom Kalle Holmberg som i den 56 minuten kunde ta ledningen 1-0. Trelleborg taggade dock till efter målet och kunde i den 63 minuten kvittera 1-1. Efter kvitteringen kändes det som om lagen blev något mer försiktiga och trots att Örebro hade ett par bra chanser så slutade matchen 1-1.

En allt annat än övertygande match från Örebros sida där man åter hamnat i bakåt passnings träsket där man spelar bakåt när man erövrar bollen istället för att gå på en kontring. Det är också svagt att tappa ledningen, något man borde kunnat försvara då Trelleborg kändes svaga.

Nästa match spelar Örebro SK på lördag den 29 juni borta mot GIF Sundsvall.


Matchfakta Örebro SK vs Trelleborgs FF

  • 56 minuten Mål Örebro, Kalle Holmberg 1-0.
  • 63 minuten Mål Trelleborg, Hady Saleh Karim 1-1.

Matchen slutade Örebro SK 1 vs Trelleborgs FF 1.

Karl-Johan Sandberg, Sport | Örebro
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login